Noget for dig?

Smuksak er et kreativt butiksfællesskab, som har hjemme i hjertet af Århus.

Varerne i butikken er produkter, som næsten alle er af eget design og produktion, og det spænder vidt lige fra smykker, kunst og interiør til børnetøj og indretning af børneværelset. Vi har fokus på kvalitet, og vores produkter repræsenterer et lækkert og unikt alternativ til masseproducerede varer.

Ønsker du at blive en del af butiksfællesskabet, kan du læse mere om tankerne bag butikken og hverdagen i Smuksak herunder.

Hvis du synes, det lyder som noget for dig, vil vi rigtig gerne høre fra dig: 
mail@butik-smuksak.dk

Bliv lejer

Lejerne i Smuksak får 100% udbytte af salget af egne produkter og skal selv sørge for at afregne moms og skat. 

Du bestemmer som lejer selv udvalget af dine varer i butikken, og du tildeles din egen plads i butikken, som kan indrettes efter dine ønsker med det tilgængelige inventar. Produkter skal dog godkendes af Smuksak.

Lejere skal som udgangspunkt deltage i driften af butikken. Det omfatter primært bemanding af butikken i form af at ekspedere af kunder. Vagtplanerne lægger altid tilgængelige  minimum en måned forud og tilrettelægges efter de enkelte lejeres ønsker, så familie-, studie-, og arbejdsliv også kan hænge sammen.

Udover bemanding af butikken og almen daglig drift omfatter din lejeaftale også aktiv deltagelse i markedsføring af Smuksak.

Lejeaftalen kan være et af nedenstående scenarier og tilpasses efter bemandingsbehovet:

5 månedlige vagter: 0 kr inklusiv moms 
4 månedlige vagter: 500 kr inklusiv moms
3 månedlige vagter: 1000 kr
inklusiv moms
2 månedlige vagter: 1500 kr
inklusiv moms
1 månedlig vagt: 2000 kr
inklusiv moms
 
Du lejer dig ind i Smuksak for en 3 måneders periode, der udløber automatisk, hvis den ikke fornys med en måneds varsel. Fornyelse sker via kontakt med ansvarlig i Smuksak

Udover at du får 100% af dit eget salg, vil dine designs også blive markedsført via Smuksaks Instagram profil og Facebook side samt her på hjemmesiden og bloggen.

Hvis du modtager dagpenge
Hvis du er på dagpenge kan du sagtens være med i Smuksak. Dog skal du være opmærksom på, at du skal kontakte din a-kasse og lave en aftale med dem om supplerende dagpenge.
Der er lidt forskellige regler alt efter, hvilken a-kasse du har, og nogle er måske lidt mere firkantede end andre. Derfor skal du være obs på, hvad du kalder din bi-indtægt. Du skal f.eks. ikke registreres som selvstændig med egen forretning, da det stiller andre krav til dig. Det er nemlig ikke din butik.


Kommissionsaftaler

At tage varer ind i kommission betyder, at vi sælger varer, som andre har produceret, og deler indtægten med producenten. Aftalen adskiller sig fra almindelig detailsalg ved, at vi ikke opkøber et parti af varer.

Vores kommissionsaftaler med momsregistrerede fordeles med 60/40, hvor du får 60% af salget, og vi får 40%. Er du derimod ikke momsregistreret, lyder fordelingen i stedet for 50/50.

Vi laver kommissionsaftaler med både kommercielle producenter og privatpersoner.

NB. Smuksak tager i øjeblikket ikke nye kommittenter ind.

Produktvejledning
Produkter må ikke være en direkte kopi af et eksisterende produkt på markedet fra en etableret producent.
Produkter må ikke være lavet efter mønstre med copyright eller på anden måde være i strid med lovgivning om ophavsret.
Produktet skal være veludført og være egnet til salg.
Produktet skal være i overensstemmelse med butikkens koncept og passe ind i sortimentet.

Produktet skal stilmæssigt adskille sig fra tilsvarende produkter i butikken.

Prisen på produktet skal afstemmes med butikkens øvrige varer i samme kategori. 
Ovenstående gælder for både medlemmer og kommittenter.

Skriv en kommentar

Vi elsker kommentarer!